Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat a scăpat ca prin minune de ursul pe care tocmai îl hrănea, lângă Cetatea Poenari

Publicat

e

Un tânăr a fost la un pas să fie sfâşiat de un urs care cerşea mâncare la marginea drumului, în apropiere de Cetatea Poienari din judeţul Argeş. Incidentul s-a produs duminică și arată cât de periculoși sunt urșii atunci când oamenii se apropie prea tare. Imaginile pot fi vizionate aici

Bărbatul s-a apropiat nepermis de mult de animal și a încercat să-i dea ceva de mâncare în timp ce filmează ursul cu telefonul mobil.

Animalul se sperie, încearcă să-l muşte pe bărbat şi e la un pas să-l doboare la pământ.

Și ursul recent relocat de la Pâclișa era periculos, din acest punct de vedere, pentru că nu se speria de oameni astfel încât interacțiunea era inevitabilă. În jurul municipiului Alba Iulia au mai fost văzuți și alți urși în ultima perioadă.

Deocamdată, aceștia nu s-au apropiat atât de mult de gospodării.

O ursoaică cu doi pui a fost văzută săptămâna trecută la Șard, iar alte animale au fost zărite la Ampoița, la Schit și la Berghin.
Un alt urs se pare că se află încă aproape de Pâclișa.

În ciuda faptului că par obişnuiţi cu oamenii şi se apropie deseori destul de mult de zonele locuite, urşii sunt animale sălbatice, cu un comportament imprevizibil, care pot ataca din senin.

 

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax