Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a sunat la numărul de urgență și a spus că este sechestrat în sediul Poliției Câmpeni. Cum au judecat magistrații cazul

Publicat

Un proces pentru anularea unei amenzi s-a desfășurat recent pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

Mai exact este vorba despre un bărbat amendat care a sunat la 112 și a spus că este sechestrat în sediul Poliției din Câmpeni și că nu se simte în siguranță. 

În data de 8 februarie 2023, magistrații din Câmpeni au dat o decizie în acest caz, iar recent motivarea a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, bărbatul se afla în secția de poliție unde a fost adus să dea exlicații legate de mai multe bovine care pășteau pe terenul unei persoane.

Mai exact, judecătorii au notat că  ”la data de 08.10.2022, aflându-se la sediul Poliției oraşului Cîmpeni, a apelat abuziv numărul unic de urgență 112, în mod nejustificat”, se arată în documentul citat.

De asemenea, bărbatul a spus că ”nu are în proprietate personală animale iar animalele ce au fost identificate de către agentul constatator, aparţin mamei sale, iar când a fost chemat la Poliția Câmpeni, i s-a pus în vedere să semneze un act, însă a refuzat fiind lovit peste umăr şi ameninţat, iar atunci a apelat serviciul de urgenţă 112 pentru că nu s-a simţit în siguranţă.

În motivarea plângerii arată că nu are venituri şi nu are posibilitatea de a achita amenda aplicată”, se mai arată motivarea instanței.

Aspectele că ar fi fost bruscat nu s-au confirmat, însă magistrații au considerat ”că sancţiunea avertismentului este suficientă pentru a atrage atenţia acesteia cu privire la fapta care a fost reţinută prin procesul verbal atacat”, se mai arată în document.

Drept urmare judecătorii din Câmpeni au anulat amenda și au înlocuit-o cu un avertisment.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax