Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un bărbat a tâlhărit o bătrână din Câmpeni. A intrat peste ea în casă și i-a smuls cerceii din urechi

Publicat

Un bărbat a tâlhărit o bătrână de 71 de ani, din Câmpeni, în propria casă. Ioan Gheorghe Bucea a  intrat în miez de noapte în locuința femeii și, prin amenințare și violență, i-a sustras acesteia cerceii din urechi.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată și Judecătoria Câmpeni a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Cîmpeni l-au reținut pe un bărbat din județul Hunedoara care, prin amenințare și violență, i-ar fi sustras unei femei cerceii. Va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie.

Miercuri, în jurul orei 00,30, Politia Orașului Câmpeni a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 71 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brad, județul Hunedoara, aflat în stare de ebritate, ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii și, prin amenințare și violență, iar fi sustras, din urechi, cerceii.

Polițiștii l-au găsit imediat pe individ și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care l-au prezentat în fața instanței de judecată.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax