Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a agresat sexual și amenințat cu moartea recepționera unui hotel din Alba Iulia a fost trimis în judecată

Publicat

Un bărbat care a agresat sexual recepționera unui hotel din Alba Iulia și a amenințat-o cu moartea a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Faptele pentru care D. P. a fost trimis în judecată s-au petrecut în urma cu aproape un an și jumătate, mai exact, în 13 martie 2019, dar abia pe 8 iulie 2020 dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței din Alba Iulia. 

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori „în timp ce se afla în incinta unui hotel din Municipiul Alba Iulia, inculpatul D.P s-a apropiat de persoana vătămată (…), recepționer al hotelului, timp în care și-a scos organul genital și i-a solicitat persoanei vătămate să-l masturbeze, iar pe fondul refuzului acesteia, a amenințat-o cu moartea, a prins-o de mâini, a bruscat-o și a tras-o spre el, intenționând să o constrângă să-l masturbeze”.

Mai mult „inculpatul D.P. s-a deplasat în lateralul sălii de recepție, s-a așezat pe un scaun și a început să se masturbeze, de față fiind recepționerul (…) și o persoană de sex feminin cazată la hotel”, se mai arată în rechizitoriul pus la dispoziție de procurori, la solicitarea alba24.ro.

Momentan dosarul nu a primit încă un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax