Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a furat produse dintr-un magazin din Sebeș a primit o amendă mai mică decât valoarea bunurilor sustrase

Publicat

Un bărbat care a furat, dintr-un supermarket din Sebeș, un cărucior plin cu produse în valoare de 2100 de lei, a fost condamnat de magistrați la o amendă penală mai mică decât totalul produselor pe care le-a sustras. 

Mai mult de atât, deși fapta s-a petrecut în 2018, bărbatul a fost condamnat pentru furt, de magistrații Judecătoriei Sebeș, după trei ani, pe data de 3 august 2021.

Potrivit mortivării instanței, în data de 24 august 2018, bărbatul în cauză a intrat, în jurul orei 16.20, într-un supermarket din Sebeș, alături de o femeie pe care anchetatorii nu au reușit să o identifice.

În aproximativ 20 de minute, aceștia au umplut un cărucior cu produse în valoare de 2.100 de lei, însă nu au mai trecut pe la casa de marcat.

Ajutați de un alt bărbat, pe care anchetatorii nu l-au identificat, cei doi au ieșit din magazin pe ușile pe care se face doar intrarea în market.

Mai exact, bărbatul rămas necunoscut a acționat senzorii ușii și le-a permis ieșirea celor doi din magazin.

Însă, fapta a fost observată de agentul de pază al magazinului care l-a urmărit pe inculpat și a strigat după el. În acel moment, acesta a părăsit căruciorul cu produse și a fugit.

În timp, polițiștii l-au identificat doar pe bărbatul care a ieșit cu căruciorul cu produse, cei doi complici ai săi au rămas necunoscuți.

La trei ani de la comiterea faptei, magistrații Judecătoriei Sebeș, în data de 3 august, l-au condamnat pe acesta la o amendă penală în valoare de 1.500 de lei.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax