Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a murit în accident pe DN 7 lângă Sebeș nu a fost identificat, la 10 ani după evenimentul rutier

Publicat

p

Un bărbat care și-a pierdut viața în accident rutier, în urmă cu 10 ani, pe DN 7, între Sebeș și Orăștie, într-o mașină ce a luat foc, nu a fost identificat nici acum.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar şef Luminiţa Prodan, a declarat, marţi, pentru corespondentul local AGERPRES, că, deşi s-a apelat la baza de date privind persoanele dispărute, inclusiv din alte judeţe decât Alba şi Hunedoara, iar cazul a fost şi mediatizat la vremea respectivă, identitatea pasagerului mort în accidentul din ianuarie 2009, de pe DN 7, nu a putut fi stabilită.

Doi bărbaţi au murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2009 după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod, pe DN 7, în afara localităţii Săliştea, între Sebeş şi Orăştie, şi a luat apoi foc.

Potrivit cercetărilor, la un moment dat, autoturismul, care circula dinspre Orăştie spre Sebeş, a părăsit partea carosabilă, a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, unde a continuat să se deplaseze câteva zeci de metri, şi s-a lovit apoi de un cap de pod. În urma impactului, maşina a luat foc, cele două persoane din interior murind carbonizate.

Identitatea şoferului, o persoană din Deva, a fost stabilită cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare din spatele maşinii. În schimb, celălalt bărbat, luat, probabil, la ocazie, de către şofer, nu a putut fi identificat. El a fost înmormântat în final pe cheltuiala autorităţilor din Săliştea, pe raza comunei unde acesta şi-a pierdut viaţa.

sursa: Agerpres

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax