Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a violat un minor aflat în practică la un hotel din Alba Iulia contestă pedeapsa primită. Băiatul era băut

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un bărbat care a fost condamnat la închisoare cu executare pentru viol de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, a făcut apel la decizia judecătorilor.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în data de 7 iulie 2022, iar un prim termen de judecată va avea loc la sfârștiul lunii septembrie 2022. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare și plata a 80.000 de lei cu titlul de daune morale, a avut loc, într-un hotel din Alba Iulia, iar bărbatul era angajat al unității hoteliere și se ocupa de supravegherea minorului, care se afla în practică la acel moment, au menționat procurorii pentru alba24.ro.

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, ”în noaptea de 15/16 ianuarie 2020, în intervalul orar 04:20 – 07:26, profitând de faptul că persoana vătămată T. (în vârstă de 16 ani) se afla în imposibilitate de a se apăra și de a-și exprima voința datorită unei stări avansate de ebrietate, inculpatul a întreținut cu acesta un act sexual”, au transmis reprezentații Parchetului Judecătoriei Alba Iulia la solicitarea alba24.ro, la momentul trimiterii în judecată, în data de 6 septembrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba Iulia, condamnat la închisoare după ce a violat un minor. Victima se afla în practică la o firmă din HORECA

”Comiterea faptei a fost înlesnită de împrejurarea că la acea dată inculpatul era angajatul unei unități hoteliere din orașul Alba Iulia, supraveghea activitatea persoanei vătămate care efectua un stagiu de practică în acea unitate”, au mai transmis procurorii.

Din câte se pare, pe tot parcursul procesului, bărbatul a fost judecat în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax