Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care locuiește fără forme legale în Alba, cercetat de polițiști pentru furt. A sustras un gard de sârmă

Publicat

Un bărbat care locuiește fără forme legale în Alba este cercetat pentru furt, după ce ar fi sustras 75 de metri de plasă de sârmă de pe gardul unui cetățean din localitatea Mirăslău. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 noiembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Mirăslău au identificat un bărbat de 41 de ani, din Călan, județul Hunedoara, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Mirăslău, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza aceleiași zile.

Se pare că,  în perioada 26 octombrie – 03 noiembrie 2022, bărbatul ar fi sustras 75 de metri de plasă de sârmă din gardul cu care era împrejmuit un teren agricol, cu scopul de a o folosi în interes personal.

Prejudiciul, a cărui valoare a fost estimat la 700 de lei, a fost recuperat și urmează să fie restituit persoanei păgubite.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax