Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care se dădea angajat al Electrica a închiriat o cameră de hotel în Ocna Mureș. Ce s-a întâmplat după câteva zile

Publicat

Un bărbat a cărei identitate a rămas necunoscută a stat timp de mai multe zile la o cazare din Ocna Mureș fără a plăti pentru serviciile pe care le-a primit. 

Acesta a spus că este angajat al Electrica și timp de mai multe zile a stat într-o cameră dubla a unui hotel din oraș.

Cel mai probabil angajații spațiului de cazare au crezut povestea acestuia și că societatea va plăti pentru el, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 

Deși un dosar penal a fost deschis identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită de către anchetatori, iar dosarul a fost până la urmă închis.

În data de 26 mai 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea procurorilor de confirmare a renunțării la urmărirea penală, iar motivarea instanței a devenit publică.

”Prin ordonanța organelor de cercetare penală din data de 05.05.2022, sesizate prin plângerea penală a persoanei vătămate din data de 29.04.2022, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, constând în aceea că, în perioada 19.04.2022-23.04.2022, o persoană neidentificată, care a utilizat un nume fals, a beneficiat de servicii de cazare hotelieră la unitatea din Ocna Mureș, după care a părăsit locul de cazare fără a achita contravaloarea serviciilor prestate, cu consecința producerii unui prejudiciu în dauna persoanei vătămate.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din data de 27.01.2023 s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor în infracțiunea de înșelăciune.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 19.04.2022, numita a fost contactată de către o persoană de sex masculin, care s-a recomandat a fi angajat la Electrica și care și-a rezervat o cameră dublă, pentru 4 nopți, respectiv perioada 19-23.04.2022.

În aceeași zi, în jurul orei 17:45, respectiva persoană s-a prezentat la cazare, dar fără să plătească contravaloarea serviciilor achiziționate”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, doasarul a fost închis, iar unitatea de cazare a rămas cu paguba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax