Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat cu mască pe față a atacat o femeie, într-o scară de bloc din Blaj. Motivul pentru care dosarul penal a fost închis

Publicat

După mai bine de doi ani aflat în cercetare, un dosar de tentativă de furt a fost închis de magistrații din Blaj, după ce oamenii legii nu au putut identifica un bărbat care a vrut să fure poșeta unei femei, dintr-un bloc, de lângă gara din oraș. 

Femeia mergea acasă, iar în scara blocului se afla un bărbat, cu mască chirurgicală pe față, care i-a tras poșeta din mână. Victima s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, dar a strigat după ajutor iar vecinii au ieșit pe scara blocului, atunci hoțul s-a speriat și a fugit. 

Totul s-a întâmplat în data de 12 august 2020, pe strada Gării din Blaj, la doi ani de la comiterea faptei, judecătorii din Blaj au admis cererea de renunțare a urmării penale, deoarece anchetatorii nu au reușit să identifice bărbatul din scara de bloc.

În data de 13 decembrie 2022, magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, iar motivarea a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în data de in jurul orelor 12:50, în timp ce a pătruns în scara blocului unde o persoană necunoscută a încercat să îi sustragă geanta personală, dar datorită faptului că a strigat după ajutor, persoana necunoscută a abandonat activitatea infracțională și a fugit de la locul faptei.

Conform actului de sesizare și a declaraţiei persoanei vătămate, reiese că în data de 12.08.2020, in jurul orelor 12:50, s-a deplasat către adresa de domiciliu, situată pe strada Gării, a ajuns la intrarea din spatele blocului, iar după ce a pătruns în scara blocului, și a început să urce treptele, a simțit cum îi este trasă poșeta din mâna stângă, s-a dezechilibrat și a căzut pe trepte, eliberând din mână geanta.

Aceasta a observat faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, se uita în poșetă, dar la scurt timp a abandonat această activitate, deoarece persoana vătămată a strigat după ąjutor în scara blocului, iar persoana necunoscută a părăsit incinta scării în fugă.

Persoana vătămată, precizează faptul că nu i-a fost sustras niciun bun, obiect sau valoare, întrucât portofelul cu acte și bani îl avea în geanta cu cumpărături.

Femeia a descris persoana respectivă, prin aceea că purta mască de culoare albastru deschis la nivelul gurii și al nasului, purta îmbrăcăminte de culoare gri, pulover cu mânecă lungă, avea înălțimea de aproximativ 1,70 m, constituție atletică, fără a putea preciza dacă era de etnie rromă sau nu, întrucât nu a reușit să-l vadă bine la fată, acțiunea petrecându-se foarte repede. iar acesta a fugit de la fata locului spre piața mică.

„Aceasta a precizat faptul că nu a fost lovită, agresată fizic sau amenințată de acea persoană și nu bănuiește vreo persoană care ar fi putut comite respectiva faptă”, se arată în motivarea instanței.

Deși au audiat doi martori și au vizualizat câteva imagini pe camerele de supraveghere, polițiștii nu au putut identifica persoana care s-a aflat în scara de bloc și apoi a fugit.

În data de 13 decembrie 2022, magistrații din Blaj au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, iar dosarul a fost închis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    luni, 19.12.2022 at 13:34

    Onorata instanță din Blaj……!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax