Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Este căutat de poliția din Germania

Publicat

Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Acesta este căutat de poliția din Germania. 

Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, iar magistrații instanței superioare au decis miercuri, 25 septembrie dacă acesta să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv, sau nu. 

Este vorba despre un bărbat din Hunedoara, care a fost prins de polițiștii din județul vecin, marți, 24 septembrie. Pentru prinderea sa polițiștii din Hunedoara au organizat o acțiune.

Pe numele bărbatului R. Daniel, în vârstă de 37 de ani, autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare. Acesta este cercetat pentru un furt petrecut pe raza Germaniei.

Bărbatul, care figura urmărit național și internațional, a fost prezentat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și a fost reținut pentru 24 de ore.

În data de 25 septembrie, 2024, magistrații Curții au respins cererea de arestare preventivă și l-au plasat pe acesta sub control judidiciar.

Cerere de extrădare formulată de autoritățile din Germania va fi judecată pe rolul instanței superioare în data de 2 octombrie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate