Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 31 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de un copac, la Valea Lupşii, în Munţii Apuseni

Publicat

Un bărbat de 31 de ani a decedat după ce a fost strivit de un copac ce a căzut peste el. Acesta se afla la tăiat de arbori în pădurea din zona Valea Lupşii, împreună cu o altă persoană. Bărbatul a murit pe loc, în urma impactului cu trunchiul copacului.

Din primele informaţii, cealaltă persoană care se afla în zonă ar fi doborât arborele, iar tânărul de 31 de ani din Lupşa nu a mai reuşit să se ferească.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în jurul orei 9.10, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că P.A., de 31 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce desfăşura activităţi de exploatare forestieră într-o pădure de pe raza comunei, a suferit un accident, în urma căruia a decedat.

Din primele cercetări efectuate la locul faptei a rezultat că în dimineaţa zilei de 9 septembrie, P.A., împreună cu tatăl său în vârstă de 60 de ani, din comuna Lupşa şi cu unchiul său, în vârstă de 45 de ani, din aceeaşi comună, s-au deplasat în locul numit Pârâul Ciorii de pe raza localităţii Valea Lupşii, pentru a exploata în regim silvic arbori de fag pe care urmau să-i folosească pentru uzul gospodăresc.

În timpul ce lucrau, bărbatul de 31 de ani a fost prins de un buştean cu diametrul de 45 de centimetri şi o lungime de 8 metri, suferind leziuni care i-au provocat, pe loc, decesul.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax