Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 34 de ani a fost tâlhărit într-un parc din centrul oraşului Alba Iulia. Hoţul a fost arestat

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, după ce a tâlhărit un bărbat care se relaxa pe o bancă dintr-un parc din centrul oraşului. I-a furat 200 de lei şi acum riscă pedeapsa cu închisoarea.

UPDATE: Bărbatul a primit, marţi, mandat de arestare pentru 29 de zile.

Poliţiştii au fost sesizaţi luni seara, la ora 23.40, de către I.P. (34 de ani) din Alba Iulia. Acesta a reclamat că un necunoscut l-a lovit și i-a sustras din buzunar suma de 200 de lei, în timp ce se afla pe o bancă, într-un parc din municipiul Alba Iulia.

La scurt timp, în urma verificărilor și a cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, a fost identificat și reținut  B.G.P.  de 26 de ani din Alba Iulia, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 211 alineatul 1, alineatul 2 litera c din Codul penal.

Marţi, 10 iulie, B.G.P. a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceştia au prezentat Parchetului de pe lângǎ Judecǎtoria Alba Iulia propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea, iar  B.G.P. a fost prezentat Instanţei de Judecată care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivǎ pentru o perioadǎ de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax