Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat de 36 de ani din Abrud a fost reţinut de poliţişti, pentru patru cazuri de şantaj

Publicat

Poliţiştii l-au reţinut pe un bărbat de Abrud, după organizarea unui flagrant în urma căruia a fost probată acuzaţia de şantaj. În lunile mai şi iunie, acesta a şantajat patru persoane, de la care a primit peste 5.600 de lei.

UPDATE: D.A.I. a fost prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea și au sesizat Judecătoria Cîmpeni, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. D.A.I. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

D.A.I. (36 ani), din oraşul Abrud a fost prins în flagrant, luni, primind o bancnotă de 100 de lei marcată cu inscripţia „şantaj”. Acesta îl ameninţase pe un tânăr în vârstă de 18 ani şi îi ceruse bani.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, „în cursul lunilor mai şi iunie 2012, prin ameninţări cu lovire şi darea în vileag a unor fapte imaginare sau reale, învinuitul a  pretins şi primit în mod repetat sume de bani în valoare totală de 5.650 lei, de la trei persoane din județul Alba, astfel că  D.A.I. mai este cercetat de către polițiști în alte trei dosare penale sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de şantaj”.

D.A.I. a fost reţinut iniţial pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile Turcu

    marți, 03.07.2012 at 15:44

    este vorba de alin poreclit dracul …asa ca la dracu i au venit de hac…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax