Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 38 de ani din Turda a fost găsit spânzurat într-o pădure din Aiud. Era dat dispărut de la domiciliu, de două săptămâni

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din Turda a fost găsit spânzurat de creanga unui copac, într-o pădure de lângă Aiud. Acesta era dispărut de la domiciliu și dat în urmărire națională din data de 18 noiembrie.

Joi, la ora 8.46, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din Aiud, cu privire la faptul că în pădurea din locul numit „Valea Lopezii”, între localităţile Miraslău şi Aiud, a găsit un bărbat spânzurat.

Echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Aiud, deplasată la faţa locului l-a identificat pe R.T., de 38 de ani, din municipiul Turda, care era spânzurat de creanga unui arbore din pădure.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul era dispărut de la domiciliu, fiind dat în urmărire la nivel naţional, din data de 18 noiembrie.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud, unde medicul legist i-a efectuat necropsia, stabilind că moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin spânzurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax