Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 42 de ani din Alba Iulia a ameninţat că se sinucide la Bâlea Lac. A vrut să se arunce de pe o stâncă

Publicat

Un echipaj de Jandarmi Montani şi Salvamont din Sibiu au intervenit marţi seara la un incident petrecut în zona Bâlea Lac, în care un bărbat din Alba Iulia ameninţa că se sinucide. Acesta a fost observat de un grup de turişti străini, care l-au auzit ţipând. Bărbatul a fost convins de echipa de intervenţie să coboare.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, este din Alba Iulia, domiciliază pe strada Vasile Goldiş şi este divorţat. Are doi copii şi este inginer de profesie. La momentul în care echipajul a ajuns în apropierea sa, acesta le-ar fi relatat că linia vieţii sale s-a intercalat cu energiile cosmice de la Bâlea Lac şi că dorea să se arunce de pe versant. Se afla la o înălţime de 250 de metri deasupra lacului şi la aproximativ 150 de metri de coastă. Echipajul a reuşit să-l convingă să coboare şi l-au adus în zona lacului, cu ajutorul unei cordeline.

„Bărbatul a fost observat de un grup de turişti străini care iniţial au crezut că este accidentat şi are nevoie de ajutor. În cele din urmă, au realizat că acesta vroia să se sinucidă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu, Alexandru Costea.

Bărbatul este cazat la o cabană în zonă, iar oamenii legii vor monitoriza situaţia, nefiind necesară transportarea sa la spital, pentru că starea sa era stabilă, iar acesta era coerent în exprimare, fără să existe simptome că ar avea probleme psihice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax