Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat de 43 de ani, din Ocna Mureş şi-a pierdut viaţa, în locuinţa unei cunoştinţe. Nu există suspiciuni privind moartea acestuia

Publicat

pol

Un bărbat de 43 de ani a murit, miercuri după-masa, în locuinţa unei cunoştinţe, la Ocna Mureş. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili condiţiile decesului.

Bărbatul se numea L. Popa şi era cunoscut ca fiind cu antecedente cardiace. Din primele informaţii, acesta nu avea un loc de muncă. Locuia pe strada Ştefan cel Mare din Ocna Mureş. Oamenii legii nu au găsit indicii care să conducă spre un caz de moarte suspectă. Din declaraţiile martorilor, acesta s-ar fi simţit rău şi s-a deplasat la locuinţa unei cunoşţinţe, pe strada Haşdeu.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 21.11.2012, ora 17.42, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, P.L., un bărbat de 43 de ani, din Ocna Mureş, a fost găsit decedat în locuinţa unei cunoştinţe din Ocna Mureş, unde locuia fără forme legale.

Echipa operativă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, deplasată la faţa locului, a găsit cadavrul întins pe un pat, cu ocazia examinării sumare nefiind identificate urme de violenţă.

P.L., era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Ocna Mureş pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax