Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 43 de ani riscă să fie cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe. Și-a bătut concubina, o minoră de 17 ani din Alba Iulia

Publicat

bataie „Am lovit-o de câteva ori peste faţă, după care a acceptat de bună voie să mă însoţească”. Sunt cuvintele unui bărbat care riscă să fie cercetat penal după ce şi-a bătut concubina minoră şi-a urcat-o cu forţa într-o maşină. Vehiculul în care se aflau cei doi a fost depistat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia de un echipaj de jandarmerie.

Incidentul a fost semnalat la 112, marţi, 1 martie, în jurul orei 11.15, de o femeie care a solicitat ajutor deoarece prietena sa a fost abordată de un bărbat, lovită şi urcată cu forţa într-o maşină. Pornind de la informaţiile primite de la apelantă, imediat un echipaj de jandarmerie a acţionat pentru identificarea autoturismului, depistându-l la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ spre localitatea Teleac.  În interiorul acestuia se afla victima, în vârstă de 17 ani, domiciliată în Alba Iulia, iar aceasta era însoţită de fiica ei.

Minora prezenta mai multe urme de lovituri la nivelul feţei, iar un echipaj de la ambulanţă i-a acordat primul ajutor după care a condus-o la UPU Alba Iulia pentru aprofundarea investigaţiilor medicale. În vârstă de 43 de ani, presupusul agresor şi-a motivat gestul prin aceea că a dorit să-şi determine concubina să se întoarcă la locuinţa pe care o deţin cei doi în comuna Sântimbru.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare şi l-au înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax