Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat de 44 de ani din Scărișoara a decedat după ce a căzut de pe acoperișul unei case

Publicat

Un bărbat de 44 de ani satul Știuleți comuna Scărișoara a decedat după ce a căzut de pe acoperișul unei case.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul lucra la acoperișul casei unui vecin, s-a dezechilibrat și a căzut.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 15.58, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Scărişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în timp ce efectua lucrări la o casă din comună, o persoană de sex masculin a căzut de pe acoperişul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului semnalat, poliţiştii din echipa operativă au constatat că, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la acoperişul unei case, victima, un bărbat de 44 de ani din comuna Scărişoara s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 6 m, lovindu-se cu capul de placa din beton amplasată în faţa locuinţei.

La faţa locului s-au deplasat şi specialişti din cadrul Serviciului de Ambulanţă Câmpeni care au constatat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalul Orăşenesc Câmpeni în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax