Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 46 de ani din Lupşa a murit înecat în râul Arieş

Publicat

Vremea extrem de caldă face primele victime în judeţul Alba. Un bărbat de 46 de ani din localitatea Valea Lupşii, comuna Lupşa a murit înecat, marţi după-amiaza. Acesta a intrat în râul Arieş, unde şi-a pierdut viaţa.

Incidentul s-a petrecut pe raza localităţii Valea Şesii, comuna Lupşa. Victima era cunoscută în zonă că obişnuia să consume frecvent alcool. A intrat în apă să se răcorească, ignorând avertizarea unui localnic, care i-a atras atenţia că râul era mai adânc în locul respectiv. Chiar dacă oamenii i-au sărit în ajutor, acesta nu a mai putut fi salvat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.06.2012, în jurul orelor 16.45, C.V., de 46 de ani, din comuna Lupşa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în albia râului Arieş, în apropierea confluenţei Valea Şesii, iar la un moment dat a dispărut sub apă.

În apropierea locului se mai aflau două persoane care au observat acest lucru şi au început să-l caute. C.V. a fost găsit la o distanţă de cca. 50 de metri in aval, a fost scos pe malul râului unde i-au fost aplicate manevre de resuscitare care însă nu au avut rezultat pozitiv.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax