Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 48 de ani din Ighiu a fost găsit mort. S-a spânzurat de un copac

Publicat

Un bărbat de 48 de ani din Ighiu şi-a pus capăt zilelor, fără a lăsa vreo explicaţie. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac ce se afla pe un teren cultivat cu viţă de vie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Marţi, 11 septembrie, la ora 7.55, polițiștii de la Ighiu au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unui bărbat.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și,  din primele cercetări ale polițiștilor, s-a constatat faptul că  F.M. de 48 de ani, din localitatea Ighiu, era decedat, fiind găsit spânzurat de un copac, pe un teren extravilan cultivat cu viţă de vie.

În urma examinării sumare a cadavrului, polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Județean Alba, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax