Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Bărbat mort în magazin, iar oamenii au continuat să-și facă cumpărăturile

Publicat

Un bărbat de 51 de ani a murit în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin Lidl din Timișoara. O parte dintre clienți, dar și angajații din magazin au sunat la 112, dar echipajul medical care a sosit nu a mai putut face nimic pentru el.

În îmagini se observă cum clienții centrului comercial își continuă nestingheriți cumpărăturile, chiar dacă în apropierea lor se află trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Zona a fost înconjurată de criminaliști, dar cu toate acestea, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea. În imagini se pot vedea mai mulți clienți care-și fac cumpăraturile ca și cum în jurul lor nu s-ar întâmpla nimic.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară. Omul intrase să îşi facă cumpărăturile, însă în timp ce se uita pe rafturi i s-a făcut rău.

Martorii spun că a încercat să îşi găsească un punct de sprijin, dar s-a prăbuşit pe jos.

La fața locului a sosit și poliția, care a blocat intrarea în magazin, clienţii fiind dirijaţi să pătrundă pe o altă uşă, până când trupul bărbatului urma să fie mutat.

Deocamdată nu a fost făcută publică cauza morții. 

Poziția Lidl România

”Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente.

Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice.

Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente”, se precizează într-un comunicat al Lidl România.

Surse: ziuadevest.ro, jurnaldevest.ro

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax