Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat de 58 de ani din Cîmpeni, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit de o maşină. S-a ales cu fracturi şi a rămas în spital

Publicat

pol

Un bărbat de 58 de ani din Cîmpeni a fost lovit de o maşină, marţi seara, în zona pod – gară din oraş, Şoferul nu l-a mai putut evita, iar omul a ajuns la spital, cu fracturi la nivelul picioarelor.

Marţi, la ora 23.24, Poliţa Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 75, în zona pod-gară, de pe raza orașului Cîmpeni, s-a produs un accident rutier.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că S.D.P. (34 de ani), din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Bistra – Cîmpeni, într-o curbă uşoară la dreapta, l-a acroşat cu partea dreaptă a autoturismului pe N.I.D. (58 de ani), din Cîmpeni. Pietonul, fiind în stare de ebrietate, se deplasa pe mijlocul drumului.

În urma accidentului, N.I.D. a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, de unde a fost transferat în spitalul din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax