Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat de 60 de ani din Țelna a decedat într-un incendiu. A ars de viu în timp ce se afla într-o toaletă dezafectată

Publicat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Țelna a decedat, marți după-amiază, într-un incendiu. Potrivit polițiștilor, acesta se afla într-o toaletă publică dezafectată, situată în spatele Primăriei Ighiu.

Din primele informații, bărbatul, P.N., a încercat să ardă niște haine în WC-ul dezafectat, însă a fost cuprins de flăcări. Acesta a încercat să iasă din WC, iar la aproximativ 4 metri de incintă s-a împiedicat, a căzut și a decedat.

UPDATE: Poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu acest accident, la ora 17.28, prin apel de urgență 112, privind faptul că într-o clădire dezafectată din zona pieței agroalimentare din Ighiu se afla un bărbat, ale cărui haine au luat foc. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat mort, iar pe corpul acestuia erau evidențiate mai multe arsuri. Cadavrul lui P.N. a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuarii necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax