Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa la Vadu Moţilor, după ce s-a răsturnat cu căruţa pe un drum forestier

Publicat

Un eveniment tragic s-a petrecut joi seara, pe un drum forestier din zona satului Dealu Frumos, comuna Vadu Moţilor, în Munţii Apuseni. Un bărbat de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce o căruţă cu care circula s-a răsturnat.

În atelaj se mai afla fiul său, de 30 de ani, care a fost rănit. Din primele informaţii, accidentul s-ar fi petrecut după ce caii înhămaţi la căruţă s-au speriat şi nu au mai putut fi controlaţi. Apelul la 112 a fost primit la ora 19.30.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat în zonă, pentru cercetări.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care, din primele cercetări efectuate a stabilit faptul că N.N., de 60 de ani, împreună cu fiul său, de 34 de ani, se deplasau cu o căruţă încărcată cu lemne pe un câmp.

La un moment dat, caii s-au speriat, iar căruţa s-a răsturnat, împrejurare în care N.N. s-a lovit cu capul de o piatră. În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat la locul producerii accidentului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax