Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat de 61 de ani din Oiejdea, bătut cu o bâtă de baseball de un tânăr care consumase băuturi alcoolice

Publicat

Poliţiştii şi jandarmii au fost chemaţi să aplaneze un conflict izbucnit miercuri, la Oiejdea. Un bărbat de 61 de ani a fost agresat de un tânăr de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool.

După ce s-au cinstit bine, bărbații s-au luat la harţă, iar tânărul de 25 de ani i-a aplicat mai multe lovituri, cu o bâtă de baseball, bărbatului de 61 de ani, care s-a ales cu un deget rupt și cu mai multe răni deschise, la ambele brațe. Certa dintre cei doi a fost sesizată prin apelul Unic de Urgență 112, iar  la fața locului s-au prezentat polițiști și jandarmi. Bărbatul de 25 de ani nu s-a potolit nici după apariția echipei de intervenţie și a continuat să se manifeste agresiv, având asupra sa bâta de baseball.În cele din urmă, oamenii legii au reuşit să-i îndepărteze „arma” şi să-l imobilizeze.

Tânărul este cercetat de comiterea infracțiunii de port fără drept a unui obiect contondent, iar, în funcție de câte zile de îngrijiri medicale sunt necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victimă, se va face încadrarea juridică a faptei cu privire la agresiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax