Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 65 de ani din Blandiana şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de un utilaj agricol, în propria gospodărie

Publicat

tractor cu disc Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Blandiana şi-a pierdut viaţa, miercuri dimineaţa, după ce a fost prins între un tractor şi discul agricol pe care vroia să-l ataşeze de utilaj. Din primele informaţii, personalul medical a încercat să-l resusciteze aproape o oră.

Tragedia s-a produs în faţa casei victimei. Bărbatul încerca să cupleze discul agricol de tractor, însă ar fi efectuat o manevră greşită şi a fost zdrobit de utilaj.

Personalul medical ajuns la faţa locului nu a mai reuşit să-i salveze viaţa şi a fost constatat decesul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 15 aprilie, la ora 9,50, poliţiştii Postului de Poliție Blandiana au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din comună a suferit leziuni corporale după ce a fost prins între tirantul și roata unui tractor.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi al faţa locului a rezultat că B.I., de 65 de ani, din Blandiana, în timp ce se afla în apropierea gospodăriei sale şi încerca să ataşeze tractorului un disc agricol, din cauza unor manevre greşite, a fost prins între tirantul hidraulic şi roata din dreapta spate a tractorului.

La locul accidentului a fost prezent şi un echipaj de ambulanţă care a efectuat manevre de resuscitate, însă fără succes.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire împrejurările în care a survenit decesul acestei persoane.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax