Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 65 de ani din Mănărade, A MURIT, după ce a fost STRIVIT sub încărcătura cu lemne a unui tractor

Publicat

Drumuri forestiereUn bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Mănărade şi-a pierdut viaţa, joi, în urma unui accident petrecut într-o pădure. Din primele informaţii, bărbatul a fost strivit de o încărcătură de lemne pe care o transporta cu un tractor.

Tragedia s-a produs în locul numit „Fruntea Mănărăzii”.

Bărbatul ar fi mers împreună cu alte două persoane să adune lemne din pădure. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul tractorului. Din primele informaţii, roţile din faţă ale tractorului s-au rupt, iar bărbatul a fost strivit de  încărcătura de lemne.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie, fiind demarate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 13.00, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată despre faptul că într-o exploatare forestieră situată pe raza satului Mănărade a avut loc un accident in urma căruia o persoană si-a pierdut viaţa.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Blaj, care din primele cercetări a stabilit că victima, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Blaj, conducea pe un drum forestier un tractor la care era ataşată o remorcă încărcată cu lemne.

La un moment dat, din cauza unei defecţiuni tehnice apărute la sistemul de rulare al tractorului, (ruperea ansamblului faţă), o parte din încărcătura de lemne s-a răsturnat peste tractorul care nu era prevăzut cu cabină, accidentându-l mortal pe tractorist.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax