Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 68 de ani din Blaj a fost găsit mort, în garsoniera sa, la o săptămână după deces. Corpul se afla în stare de putrefacţie

Publicat

Un bărbat în vârstă de 68 de ani  din Blaj a fost găsit decedat în garsoniera în care locuia. Cadavrul se afla în stare de putrefacţie, dat fiind faptul că decesul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână. Cauza morţii, stabilită de medicii legişti a fost insuficienţa cardiacă.

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, marţi, la ora 8.45, de către M.G., cu privire la faptul că vecinul său, Ioan I. (68 de ani), care locuia într-o garsonieră dintr-un bloc situat pe strada Câmpul Libertăţii din Blaj, nu mai fusese văzut de aproximativ o săptămână şi că din locuinţa sa, care era încuiată, se degaja un puternic miros de cadavru, existând suspiciuni de deces.

Poliţiştii a constatat că apartamentul era încuiat, iar la sonerie nu răspundea nimeni, astfel că au intrat pe un geam, cu ajutorul unei scări mobile şi au găsit în pat cadavrul lui Ioan I., în stare de putrefacţie.

Cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Blaj, unde, în urma efectuării  necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit că moartea lui I. Ioan a fost neviolentă şi a survenit insuficienţei cardiace (cardiomiopatie dilatativă).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax