Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 69 de ani din Alba Iulia, prins de polițiști într-un imobil aflat în construcție. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat de 69 de ani a fost prins în timp ce se afla într-un imobil aflat în construție, din Alba Iulia, de unde intenționa să strustragă mai multe bunuri. Din câte se pare, bărbatul ar fi fost și în trecut în locația respectivă de unde a sustras mai multe scule. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 octombrie 2022, în jurul orei 14,30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Apoldu de Jos, din județul Alba, a sesizat Poliția Municipiului Alba Iulia, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în imobilul, care se află în construcție, de pe strada Victor Hugo, din Alba Iulia, se află o persoană necunoscută de sex masculin, care intenționează să sustragă bunuri.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care a identificat un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2022, ar fi pătruns în incinta imobilului aflat în construcție și ar fi sustras mai multe unelte, pe care le-ar fi expus la vânzare, bunurile fiind astfel recunoscute de proprietar. În data de 22 octombrie 2022, în jurul orei 14,25, bărbatul de 69 de ani ar fi revenit la imobilul persoanei vătămate, cu intenția de a sustrage și alte bunuri.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate