Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 69 de ani din Baia de Arieş a intrat în apă să descurce firul undiţei şi a murit. Se afla la pescuit, cu fiul său

Publicat

Un bărbat de 69 de ani din Baia de Arieş a murit în circumstanţe mai puţin obişnuite. Aflat la pescuit în zona iazului de decantare Valea Sartăşului, acesta a intrat în apă, joi după-amiaza, pentru a scoate firul undiţei din vegetaţia din apă, însă nu a mai reuşit să iasă singur la suprafaţă. Fiul său a încercat să-l salveze, însă fără rezultat.

Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată de un bărbat de 31 de ani, din Baia de Arieş, fiul victimei, joi, în jurul orei 17.00. Echipa operativă s-a  deplasat la decantorul de pe Valea  Sartăşului, unde a găsit, pe malul lacului, cadavrul lui T.I., de 69 de ani, din Baia de Arieş. Din primele cercetări, a rezultat că, în jurul orei 16.00, bărbatul, împreună cu fiul său, s-a deplasat la iazul de decantare Valea Sartăşului, pentru a pescui.

În jurul orei 17.00, T.I. şi-a agăţat firul undiţei în vegetaţia din apă şi a intrat în lac să-l descurce, dar a rămas prins în mâl şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. Fiul să a intervenit şi l-a scos pe bărbat din apă, încercând manevre de resuscitare, fără rezultat. La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical din cadrul Secţiei de Ambulanţă Cîmpeni, care a continuat manevrele de resuscitare, fără rezultat.

La examinarea sumară a corpului victimei, nu s-au observat urme de violenţă. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax