Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat de 79 de ani, dispărut din Aiud, a fost găsit ARS într-un cimitir din Tureni. Poliția a deschis o anchetă

Publicat

O persoană găsită decedată și arsă într-un cimitir din Tureni a fost identificată de polițiști ca fiind bărbatul dispărut din Aiud în data de 9 iulie. Dispariția acestuia a fost anunțată o zi mai târziu, pe 10 iulie, după 24 de ore. 

”În urma activităților investigativ-operative, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și a Direcției de Investigații Criminale, în care au fost angrenați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Poliția Municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Poliția Municipiului Aiud, s-a stabilit că persoana decedată, găsită arsă în data de 9 iulie a.c. într-un cimitir din localitatea Tureni, este cea reclamată ca fiind dispărută în data de 10 iulie a.c., de pe raza municipiului Aiud, respectiv un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Aiud” au transmis miercuri seară, reprezentanții IPJ Cluj.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj, au adăugat polițiștii.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

La data de 10 iulie 2023, în jurul orei 20.40, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie din Aiud, cu privire la faptul că, la data de 9 iulie 2023, tatăl său, în vârstă de 79 de ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Cadavrul  a fost descoperit duminică lângă localitatea clujeană Tureni. Poliția a fost anunțată în jurul orei 18.00, despre faptul că a fost găsit un cadavru uman, care era ars, potrivit Cluj24.ro.

Inițial, anchetatorii au mers pe pista că ar fi vorba desprea un cetățean asiatic.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax