Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 80 de ani din Bistra a murit după ce s-a răsturnat cu maşina de teren într-o prăpastie

Publicat

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din comuna Bistra şi-a pierdut viaţa într-un accident produs pe un drum de ţară din Munţii Apuseni. Aflat la volanul unui autoturism de teren, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat într-o prăpastie.

Marţi, în jurul orei 20,50, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că bunicul să a suferit un accident auto şi a decedat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare care a constatat că D.L.G. (80 de ani), din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism de teren pe un drum de ţară ce face legătura între DC 97 Bistra – Poiană şi locuinţa sa, într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a intrat în coliziune cu un stâlp, după care s-a răsturnat într-o prăpastie, pe o distanţă de aproximativ 26 de metri.

Victima a fost proiectată prin trapa din plafonul autovehiculului, cadavrul fiind găsit la o distanţă de aproximativ trei metri de maşină.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Tragediile de pe şoselele din Alba din 2013: 146 de accidente grave. Până la mijlocul lunii decembrie, 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax