Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 93 de ani și o femeie de 92 de ani, cele mai în vârstă persoane care s-au vaccinat luni, la centrul din Aiud

Publicat

Luni, 18 ianuarie, la centrul de vaccinare din Aiud s-au vaccinat 66 de persoane. Potrivit reprezentanților Primăriei, cei mai vârstnici cetățeni au fost un bărbat de 93 de ani și o femeie de 92 de ani. 

Reamintim faptul că centrul de vaccinare din Aiud este amenajat în Sala de sport aflată pe strada Tribun Tudoran la nr. 5 și are un flux de vaccinare.

„În prima zi s-au vaccinat 66 de persoane în centrul de vaccinare de la Aiud.

Toți cei care s-au programat, s-au prezentat la vaccin conform programării. Nu a fost pierdută nici o doză. Cele mai în vârstă persoane vaccinate sunt un domn de 93 de ani și 2 luni și o doamnă de 92 de ani și 10 luni.

În cursul zilei de ieri, împreună cu Prefectul Județului Alba – domnul Nicolae Albu – am constatat bunul mers al lucrurilor. Mai mult, am primit informații relevante de la cei care lucrează efectiv în centrul de vaccinare.

Conform informațiilor nici o persoană nu a dezvoltat reacții adverse”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax