Connect with us
Publicitate

ABRUD

Un bărbat din Abrud și-a pus la dispoziție casa părintească pentru o mamă cu două fetițe care trăiau într-o magazie de lemne

Publicat

Mobilizare la Abrud pentru o mamă singură care trăia cu cele două fetițe ale ei într-o magazie de lemne, la marginea orașului. Fetițele au 6 și 7 ani. Oamenii din oraș au arătat încă o dată că funcționează ca o comunitate atunci când cineva are nevoie de ajutor. 

Învățătoarea Liliana Mursa a fost cea care s-a implicat și a făcut mai multe apeluri publice pe contul ei de Facebook, pentru ajutorarea acestei familii.

Constantin Sicoe, un bărbat din oraș, a fost cel care le-a pus acestora la dispoziție casa sa părintească, unde vor putea petrece iarna în condiții decente.

”Când suflete bune se aduna, atunci se întamplă lucruri cu adevarat frumoase. Doamna Lili Mursa a fost cea care a făcut cunoscută povestea acestei familii și a cerut ajutor.

A fost suficient imboldul acesta pentru un suflet ca cel al prietenului meu Costinel să reacționeze și să puna la dispoziție casa lui parintească, iar aceasta familie să aibă un acoperiș deasupra capului.

Noi ne mobilizăm să amenajăm această casă și să o transformăm într-un cămin călduros și primitor, unde acești copii minunați să poată să trăiască așa cum este normal. De data acesta, Moș Crăciun a apărut cu mai multe chipuri, dar e clar că există” au postat pe contul lor de Facebook mai mulți locuitori din Abrud, printre care și primarul Cristian Albu.

Contactat de Alba24, acesta a spus că învățătoarea copiilor s-a ocupat de ei și că la primavară se va încerca construirea unei case pentru această familie, prin efortul comunității locale și al administrației publice.

”Casa în care s-au mutat are nevoie de un pic de igienizare, dar nu plouă în ea, are sobă și curent electric. Învățătoarea le-a făcut rost de o tableta și copiii pot participa la ore online” a declarat primarul.

Între timp, părinții unor elevi ai învățătoarei s-au mobilizat și au zugrăvit noua casă.

”Daniela și Anais, fetițele din povestea mea, dorm din seara aceasta liniștite. Mulțumesc lui Dumneze și celor care s-au implicat să schimbe destine!” a scris pe contul ei de Facebook, Liliana Mursă.

Femeia și fetele au însă nevoie de ajutor în continuare, având în vedere că urmează perioada de iarnă. Cine dorește să le ajute, se poate adresa primăriei din Abrud pentru detalii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax