Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Aiud a chemat jandarmii pe motiv că era ameninţat cu bătaia. Oamenii legii l-au amendat. Vezi de ce

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost amendat de jandarmi cu 500 de lei după ce a provocat un scandal într-un cartier din oraş. Acesta dorea să-i arate unui vecin că poate fi primul care are iniţiativă şi a sunat la 112 motivând că este ameninţat cu bătaia.

Incidentul s-a petrecut marţi, 6 august, în jurul orei 1.30, într-un bloc de locuinţe din cartierul aiudean Micro 3. Aflat în avansată stare de ebrietate, Marius M. (38 de ani) s-a întâlnit cu un vecin şi, aducându-şi aminte de unele neînţelegeri mai vechi pe care le avea cu acesta, a considerat că este cel mai potrivit moment să-i ceară socoteală. Fără să ţină cont că la acea oră ceilalţi locatari încercau să se odihnească, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă oponentul, căruia îi reproşa, printre altele, că în trecut, tot pe fondul unor neînţelegeri reciproce, acesta ar fi solicitat la 112 ajutorul forţelor de ordine.

Vrând, probabil, să se răzbune pentru sancţiunea primită în acea situaţie, de data aceasta a sunat el primul la numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă şi a chemat jandarmii pe motiv că este ameninţat cu bătaia. Încercarea bărbatului de a induce în eroare echipajul de jandarmerie avea să fie sortită eşecului, deoarece acesta, în urma verificărilor efectuate, a stabilit cu exactitate ce s-a întâmplat şi l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax