Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Aiud a fugit de la locul accidentului după ce a acroşat, cu un microbuz, o femeie aflată în afara părții carosabile

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Aiud a fugit de la locul accidentului, după ce a acroşat, cu maşina pe care o conducea, o femeie care se afla în afara părţii carosabile. Acesta este cercetat de poliţişti, fiind depistat şi că era la volan sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, 23 iunie 2012, la ora 1.10, pe Drumul Judeţean 107 J, km 2+200 metri, pe raza localităţii Geogel, B.A. (62 de ani), din municipiul Aiud, în timp ce conducea un microbuz, din cauza neatenţiei în conducere şi pe fondul consumului de alcool, a acroşat-o cu partea stângă a autovehiculului pe F.C.F. (27 de ani), din comuna Iara (judeţul Cluj), care se afla în afara părţii carosabile.

După producerea accidentului, B.A. şi-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de către poliţişti, la domiciliu.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare (contuzie la genunchi), rămânând sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.A. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infractiuni  şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax