Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud care și-a amenințat cu moartea iubita, trimis în judecată. Ce infracțiune a mai comis

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost trimis în judecată după ce și-a amenințat cu moarte concubina. Însă acuzațiile procurorilor nu se rezumă doar la amenințare ci și la încălcarea unui ordin de protecție. 

Este vorba despre un dosar care a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 5 iunie 2024.

Faptele pentru care acesta va fi judecat au avut loc în perioada 15 -18 aprilie 2023. Ca în mare parte a cazurilor de violență domestică, totul a început după consumul de alcool.

După ce a consumat alcool, bărbatul a început să își amenințe iubita cu moartea. I-a spus că ”o va călca în picioare şi că va băga cuţitul în ea, ceea ce i-a creat acesteia din urmă o stare de temere, astfel că a solicitat intervenţia organelor de poliţie care au emis ordin de protecţie provizoriu”, se arată în motivarea instanței.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție. Însă în aceeași zi, bărbatul a încălcat ordinul de protecție. Mai exact a mers la locuința femeii deși îi era interzis să se apropie de ea.

Automat asta i-a adus un nou dosar penal.

În data de 5 iunie 2024, magistrații au dispus trimiterea în judecată a bărbatului. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax