Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud va fi judecat pentru ultraj. Motivul pentru care a ieșit cu o bâtă și a amenințat doi polițiști

Publicat

politie noaptea

Un proces pentru ultraj se va desfășura la Judecătoria Aiud, iar inculpat este un bărbat care după o seară de scandal s-a ales cu dosar penal. 

Bărbatul va fi judecat pentru distrugere, dar și ultaj. Distrugere după ce a vrut să spargă geamul unor vecini. Iar ultraj după ce i-a amenințat pe polițiștii chemați prin 112 să aplaneze scandalul. 

Este vorba despre un scandal izbucnit în noaptea de 18 spre 19 iulie 2023.

Atunci un polițist local din Aiud și unul al IPJ Alba au intervenit pe o stradă din Aiudul de Sus. Bărbatul în cauză arunca cu pietre în casa vecinului, și cu o țeavă metalică.

A reușit să deterioreze fațada casei, dar și ruloul geamului. Între timp la fața locului au intervenit și polițiștii, au notat magistrații din Aiud.

Când au ajuns la fața locului, agresorul  le-a spus: „du-te de aici că te sparg”, respectiv a luat o bâtă de aproximativ un metru lungime și o curea în mâini și s-a deplasat amenințător spre aceștia, fiind ulterior imobilizat de către cei doi polițiști”, se mai arată în documentul emis de judecători.

Dosarul a trecut în data de 5 decembrie 2023, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Asta înseamnă că magistrații au admis rechizitoriul întocmit de procurori.

Acesta va fi judecat pentru trei fapte, una de ultraj și două de distrugere. Riscă o amedă penală sau chiar închisoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax