Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a căzut într-o capcană clasică a escrocilor: A rămas cu paguba, iar procurorii din Alba Iulia au închis ancheta

Publicat

Un bărbat din Alba a rămas cu o pagubă de 400 de lei, după ce a căzut într-o capcană clasică a escrocilor. Fapta s-a petrecut în luna februarie a anului 2021, dar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au cerut renunțarea la urmărirea penală din cauza lipselor de probe. 

Mai exact, într-o zi, în data de 15 februarie 2021, doi bărbați au bătut la ușa persoanei vătămate și au spus că sunt de la o companie care se ocupă cu verificarea unor instalații din locuință.

Aceștia au efecutat ”o serie de verificări” iar apoi i-au cerut persoanei respective suma de 394 de lei, contravaloarea lucrărilor. Mai mult de atât, iau dat un recipient cu o substanță alba și i-au spus să o folosească dacă nu funcționează scurgerea.

Bărbatul le-a dat celor doi suma de 400 de lei, iar aceștia au plecat din apartament și au spus că revin cu chitanța, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

”Persoana vătămată a arătat că bănuieşte că a fost victima unei infracțiuni de înșelăciune deoarece cele două persoane de sex masculin nu și-au respectat promisiunea de a se întoarce pentru a-i preda chitanța. Totodată, persoana vătămată a menționat că astfel de verificări nu au fost făcute la locuința sa cu altă ocazie”, se arată în motivarea instanței.

Din verificările poliției nu au putut fi identificate camere video sau martori care să prezinte o descriere a celor doi bărbați. Drept urmare, procurorii au cerut ca dosarul sa fie închis.

În data de 30 martie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax