Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Alba a comandat prin telefon câteva găleți cu tutun. Ce surpriză a avut când a deschis coletul

Publicat

Un bărbat din Alba care a comandat de pe internet mai multe găleți de tutun, a devenit victimă într-un dosar de înșelaciune ce a fost instrumentat de procurorii din Aiud. 

Mai exact, bărbatul a comandat tutun, de pe internet, dar când a mers și a ridicat coletul a avut parte de o surpriză, surpriză neplăcută ce l-a costat aproape 400 de lei. 

Un dosar penal a fost înregistrat pentru înșelăciune, dar în data de 29 iunie 2022, procurorii din Aiud au cerut confirmarea renunțării la urmărirea penală, cerere care a fost admisă de magistrați.

Potrivit motivării instanței, ”în dimineața zilei de 31.01.2022 persoana vătămată a efectuat mai multe apeluri către postul telefonic, pentru a achiziționa 3 găleți de tutun marca Kent a câte un kilogram fiecare.

Întrucât nu a răspuns nimeni la apelurile telefonice, conversația între persoana vătămată și făptuitor s-a purtat prin intermediul mesajelor. În acest sens, persoana vătămată s-a înțeles cu făptuitorul să îi transmită 3 găleți de tutun marca Kent, în cuantum de 100 RON fiecare, plus încă una gratis.

În dimineața zilei de 03.02.2022 persoana vătămată a ridicat coletul, plătind suma totală de 379,85 RON, din care 300 RON ramburs și 79,85 contravaloarea transportului.

Cu ocazia verificării coletului, s-a constatat că acesta nu conținea produsele comandate, ci o sticlă cu suc de 1,5 litri și una de 2 litri apă minerală, ambele legate cu bandă adezivă transparentă”, se arată în motivarea instanței.

Între timp procurorii au cerut renunțarea la urmărirea penală, fapt admis de magistrații Judecătoriei Aiud. Decizia judecătorilor a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax