Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Alba a consumat alcool, iar apoi și-a agresat și amenințat cu moartea iubita. Ce a urmat

Publicat

O femeie din Aiud a sunat la poliție și a spus că este agresată de către iubit. Mai exact, după ce bărbatul a consumat alcool, ar fi agresat-o pe femeie, dar a și amenințat-o cu moartea. 

Polițiștii au emis pe numele acestuia un ordin de protecție provizoriu, dar au și deschis un dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

Potrvit IPJ Alba, la data de 24 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 29 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 23 noiembrie 2022, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din localitatea Gâmbaș, împreună cu concubinul său, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o cu alte acte de violență și chiar cu moartea.

Polițiștii au emis, față de bărbat, un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de partenera sa și au întocmit, pe numele său, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax