Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a filmat două persoane în timp ce făceau sex, iar apoi filmul a ajuns pe Telegram. Pentru ce va fi judecat

Publicat

Un bărbat din Alba, mai exact din satul Balomiru de Câmp, a fost trimis în judecată pentru violare vieții private, după ce a înregistrat cu telefonul mobil două persoane care făceau sex. 

În data de 4 noiembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portaul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 24 august 2021, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla într-o încăpere din domiciliul său, din  sat Balomiru de Câmp, fără a avea consimţământul persoanei vătămate şi fără drept, a realizat o înregistrare audio-video cu telefonul mobil, înregistrare în cadrul căreia a surprins pe martorul şi persoana vătămată  în timp ce aceştia din urmă întreţineau relaţii sexuale.

În noaptea de 24/25.08.2021, fără a avea consimţământul persoanei vătămate, a transmis mai multor persoane filmarea realizată cu telefonul mobil, în care se observă cum martorul şi persoana vătămată întreţineau relaţii sexuale, filmarea ajungând în cele din urmă să fie distribuită pe aplicaţia Telegram”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul în cauză va fi judecat pentru violarea vieții private, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax