Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv după ce a comis o tâlhărie. A lovit o persoană cu o bâtă în cap pentru un telefon

Publicat

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a comis o tâlhărie. În data de 18 septembrie judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și au dispus arestarea preventivă. 

Fapta pentru care acesta a ajuns în atenția anchetatorilor a avut loc în data de 17 septembrie 2024. Atunci acesta se afla într-o locuință alături de o altă persoană. La un moment dat i-a furat persoanei în cauză telefonul.

Când victima i-a cerut telefonul înapoi acesta luat o bâtă și l-a lovit în cap, dar și pe corp, iar apoi a fugit.

Ce au reținut procurorii

”S-a reținut astfel că, în data de 17.09.2024, în jurul orei 1600, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu a persoanei vătămate B.V., inculpatul S.S.C. a sustras un telefon mobil marca Samsung de culoare mov, aparţinând persoanei vătămate, iar în momentul în care B.V. i-a solicitat să îi înapoieze bunul, inculpatul S.S.C. a refuzat restituirea bunului și i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent din lemn (bâtă) în zona capului și a membrelor superioare și inferioare, cu scopul de a își asigura scăparea și posesia bunului sustras, provocându-i persoanei vătămate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, au comunicat reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate