Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv după ce a furat un telefon mobil dintr-un magazin Vodafone. Cum a intrat

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Unirea este cercetat în stare de arest preventiv după ce ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unui magazin din Aiud și ar fi sustras un telefon mobil.

Bărbatul nu se află la prima abatere, acesta a mai fost cercetat pentru fapte similare. Potrivit surselor alba24.ro, magazinul în care ar fi intrat este cel al operatorului de telefonie mobilă Vodafone. 

Mai exact bărbatul ar fi forțat ușa de acces a magazinului pentru a putea intra în incinta acestuia.

Potrivit IPJ Albam la data de 25 decembrie 2021, în jurul orei 03.40, polițiștii din Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, din municipiu, s-a declanșat sistemul de alarmă.

Polițiștii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp au identificat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Unirea, care avea asupra sa un telefon mobil, pe care l-ar fi sustras din incinta societății comerciale.

Față de bărbat polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar telefonul a fost recuperat și restituit societății comerciale.

În cursul zilei de ieri, 26 decembrie, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax