Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a fost operat de urgență. Un tânăr cu care a băut l-a bătut până l-a băgat în spital

Publicat

Un bărbat din Alba a fost operat de urgență după ce a fost bătut de un prieten de pahar. Fapta s-a petrecut în dimineața zilei de 19 februarie 2023. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 februarie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Cenade, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 februarie 2023, în jurul orei 05,00, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Cenade.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale, în zona capului, fiind supus unei intervenții medicale de urgență.

În cursul zilei de azi, 20 februarie 2023, tânărul de 23 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax