Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a furat dintr-o casă mai multe sticle cu alcool. Ce a urmat după ce a ajuns acasă și a băut una dintre sticle

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat la închisoare pentru un furt pe care l-a comis în 2018. Condamnarea a avut loc în data de 29 mai 2024, la Judecătoria Blaj. 

Acesta a intrat de două ori într-o casă din Sâncel și a furat tot ce a prins la mână. De la combine muzicale, la sticle cu băutură. 

După ce a terminat primul furt și a ajuns acasă, a băut una dintre sticlele pe care le-a sustras și s-a decis să meargă din nou să mai fure din casa respectivă.

S-a întâmplat în noaptea de 20 spre 21 februarie 2018. Atunci a ajuns la Sâncel, a deschis geamul locuinței cu șurubelnița și a intrat în casă.

De acolo a sustras o combină muzicală și două boxe, un televizor tip plasmă de culoare neagră cu leduri, fără cablu de alimentare, două bidoane din plastic de 5 litri, fiecare, cu rachiu, o sticlă de whisky două bidoane a câte 5 litri fiecare cu vișinată, două lenjerii de pat noi și un aparat pentru sandviciuri

Apoi a plecat spre casă. Acasă a băut o sticlă cu alcool și s-a hotărât să mai fure și alte bunuri din casa respectivă. S-a urcat în mașină și a plecat spre locuință.

A pătruns iar în casă și dintr-un dulap a furat două damigene cu țuică și încă șapte sticle de băutură.

Pedeapsa la Judecătoria Blaj

Bărbatul este recidivist și mai avea o condamnare mai veche. Pentru furtul comis a primit 2 ani de închisoare. La pedeapsă s-a mai adăugat și o condamnare mai veche de 9 luni. Prin calcul judecătoresc s-a ajuns la pedeapsa de 2 ani și 3 luni de închisoare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax