Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a furat doi iepuri și i-a tăiat alături de un prieten. Unde au ascuns carcasele animalelor

Publicat

expozitie animale mici iepuri aiud

Un bărbat din Alba a fost condamnat pentru furt, iar altul pentru tăinuire, după ce doi iepuri de rasă au fost furați din Ighiu. 

Ce s-a întâmplat cu iepurii și cum a fost descoperit cel care i-a furat este descris în motivarea instanței, după ce bărbații au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. 

În noaptea de 14 spre 15 decembrie 2020, cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, unul dintre bărbați i-a spus prietenului de pahar că unchiul său crește iepuri mari.

”În jurul orei 22.00, inculpatul a ieșit din locuință şi a pătruns prin poarta închisă, dar neasigurată, în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate, de unde a sustras, dintr-o anexă, un iepure rasa Belgian Uriaș pe care l-a adus la locuința inculpatului.

La scurt timp, inculpatul a pătruns prin escaladarea gardului, în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate, de unde a sustras dintr-o anexă un iepure rasa Uriaş Belgian pe care l-a adus la locuința inculpatului”, se arată în motivarea instanței.

Apoi, cei doi bărbați au tăiat iepurii, iar carcasele le-au ascuns într-un dulap.

Găsiți după urmele de la adidași

A doua zi, când persoana păgubită a observat că iepurii lipsesc, a sunat la poliție. Alături de oamenii legii, omul ”a identificat, împreună cu organele de poliţie, câteva urme de încălţăminte în apropierea cuştii, iar mai apoi înspre gardul care delimita curtea. Persoana vătămată a declarat de asemenea că a observat că adidaşii pe care îi purta (n.r. unul dintre inculpați) aveau aceeaşi formă cu urmele lăsate pe noroiul din curtea casei”, se mai arată în motivarea instanței.

Pentru faptele lor, cel care a sustras iepurii a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare, iar cel care a știut de unde sunt iepurii, la un an de închisoare cu suspendare pentru tăinuire.

Pedeapsa a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia în data de 16 mai și nu a fost definitivă.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax