Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Alba a mers la furat de băutură cu un bebeluș în cărucior. Unde a ascuns o sticlă de whiskey furată din market

Publicat

furt magazin alcool

Un bărbat din Blaj, în câteva zile, a furat din două market uri din oraș, două sticle de whiskey și patru mașini de găurit, fapte pentru care a fost condamnat la închisoare. 

Însă, una dintre sticle a furat-o și a ascuns-o în căruciorul, în care se afla un copil care dormea. 

Faptele s-au petrecut în luna mai anului 2017, dar magistrații Judecătoriei Blaj l-au condamnat aproape patru ani mai târziu, pe 25 ianuarie 2021.

Mai mult, procurorii au cerut confiscarea celor două sticle de whiskey, dar acest lucru nu a mai fost posibil din cauza faptului că una a fost spartă, iar alta nu a mai fost recuperată.

Ce s-a întâmplat, potrivit anchetatorilor

” În ziua de 04 mai 2017, inculpatul a intrat într-un supermarket, iar de pe raft a sustras o sticlă cu whiskey marca „Jack Daniels” de 700 ml, pe care a ascuns-o în cărucior, după copilul care dormea.

Inculpatul nu a achitat sticla la casă, dar fiind observat de agentul de pază a fost chemat de acesta și verificat, găsindu-se în cărucior sticla sustrasă,.

De menționat că agentul de pază vizionase și imaginile camerelor de supraveghere, văzând cum inculpatul a sustras sticla și a ascuns-o.

În ziua de 11 mai 2017 inculpatul s-a deplasat din nou la magazin sustrăgând tot o sticlă cu whiskey marca „Jack Daniels” de 700 ml. A fost observat de agentul de pază, care i-a solicitat restituirea sticlei, dar inculpatul a refuzat și a fugit. Agentul de pază a anunțat organele de poliție, care vizionând imaginile camerelor video, l-au identificat pe inculpat. Sticla sustrasă nu a mai fost restituită, întrucât inculpatul a spart-o.

În seara zilei de 17 mai 2017, în jurul orelor 21.00, bărbatul a mers la un alt supermarket din Blaj, de unde a sustras patru mașini de găurit, în valoare de 585 lei, pe care le-a ascuns sub haine, reușind să părăsească magazinul cu acestea”, se arată în motivarea instanței.

După ce a fost identificat și acuzat de furt bărbatul a acceptat să fie judecat prin procedură simplificată. Acesta a comis faptele în stare de recidivă postexecutorie.

Pentru furturile din 2017, magistrații Judecătoriei Blaj l-au condamnat la 1 an și șase luni de închisoare cu executare.

Deoarece sentința nu a fost definitivă, în 28 ianuarie, bărbatul a depus apel, iar dosarul se va muta pe rolul instanței superioare pentru decizia definitivă.

sursă foto: arhiva alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax