Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Un bărbat din Alba a murit într-un accident teribil, în Slovacia. Autoutilitara pe care o conducea a intrat într-un TIR

Publicat

Un bărbat din Bucerdea Grânoasă a murit în noaptea de miercuri spre joi în Slovacia, în apropiere de granița cu Ungaria. Autoutilitara pe care acesta o conducea, înmatriculată în județul Alba, a intrat în spatele unui TIR, pe Autostrada D2.

Informația a fost făcută publică pe o pagină dedicată șoferilor profesioniști. Mai mulți șoferi care au trecut prin zonă au anunțat pe Facebook teribilul accident.

Polițiștii rutieri din Bratislava au intervenit miercuri seara la un accident rutier produs pe Autostrada D2, sensul de mers spre Ungaria. Potrivit acestora, în jurul orei 18:45, o autoutilitară a intrat în spatele unui TIR. În urma impactului deosebit de puternic, șoferul autoutilitarei a decedat.

Potrivit cunoscuților, bărbatul care a decedat se numea Ioan Mihai P. și era din Bucerdea Grânoasă. Acesta avea 41 de ani și era tată a două fetițe.

„Vei rămâne printre noi mereu nu te vom uita niciodată. Nu voi uita niciodată mâncărurile făcute de tine prin parcări și vorbele tale de bine mereu venite din suflet și niciodată nu o să uit vorba care mi-ai spus-o în cele mai grele momente… <Un șofer nu moare niciodată el doar pleacă în ultima lui cursă>. Uite acum ai ales tu să pleci în ultima cursă”, a scris unul dintre cunoscuții bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax